Menangi Loteri – Petua

loteri

Jangan gunakan ulang tahun keluarga – ini adalah kesilapan yang popular! Sudah tentu ia tidak mempunyai keaslian tetapi lebih daripada ini mengurangkan kemungkinan anda memenangi lotre. Selesaikan sahaja – hari dan bulan hanya meningkat hingga 31 dan dua belas. Tidak kira sama ada anda memenangi loteri menggunakan angka kelahiran anda, kemungkinan anda mesti membagi hadiah dengan lebih banyak orang.

Perkara yang sama berlaku untuk membeli tiket apabila terdapat jackpot yang lebih besar – lebih banyak permainan  APK MEGA888 2021 rakyat sehingga peratusannya jauh lebih banyak kemenangan rakyat.

Mari kita jujur ​​bahawa anda tidak mahu berkongsi kemenangan anda dengan orang asing lebih daripada apa yang anda perlukan untuk mendengar daripada sepupu ke-2 anda dua kali dikeluarkan setelah dua puluh tahun diam. Anda boleh berfikir bahawa anda pintar tetapi sekali lagi, anda dan ribuan orang lain akan mempunyai pemikiran yang sama. Periksa kekerapan bola! Mereka memberitahu kami bahawa semuanya benar-benar rawak, tetapi bola tertentu mempunyai kebolehan dilukis lebih kerap daripada yang lain. Ketahui yang paling kerap muncul semasa membuat keputusan. Nombor 7 dan gandaan adalah keputusan yang popular. Oleh itu, nombor 7 muncul dalam senarai sepuluh pemenang nombor teratas di loteri Afrika Selatan dan UK. Sebenarnya periksa hasilnya! Anda akan terkejut berapa banyak orang yang tidak memeriksa sama ada mereka telah memenangi loteri. Apa lagi,

Tiket bernilai £ 9,476,995 pernah diedarkan dengan cara ini dan itu adalah hadiah ke-24 yang lebih tinggi daripada 1,000,000 pound untuk tidak dituntut. Jadilah pekerja! Camelot akhirnya mengeluarkan inventori profesion pemenang loteri teratas. Pembina dan pekerja telah menjadi pemenang terbesar, diikuti oleh pentadbir dan atasan. Yang paling malang dalam empat puluh teratas? Pengarah pengebumian yang lemah. Pergi untuk membaca kad tarot Ia berfungsi untuk beberapa orang. Pegawai perumahan Janette Wright diberitahu oleh pembaca kad tarot bahawa suatu hari dia akan mendapat wang. Satu atau dua tahun kemudian dia memperoleh Lucky Dip dan secara langsung memenangi jackpot Lotto £ 1,633,505.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *