Bagaimana Menguruskan Stok Cip Poker Anda untuk Bermain Poker Dalam Talian yang Menang

Bermain

Menguruskan timbunan cip poker anda adalah bahagian yang paling penting dalam setiap bentuk permainan poker dalam talian, sama ada pertandingan poker dalam talian, pertandingan langsung atau permainan Texas hold’em. Sekiranya anda tahu bagaimana menguruskan kerepek poker anda dengan betul, anda boleh membuat jadual akhir dengan mudah. Sekiranya tidak, anda akan keluar pada pusingan awal permainan. Artikel ini menggariskan beberapa perkara penting yang mesti anda pertimbangkan semasa bermain permainan poker internet.

Semasa bermain poker dalam talian, selalu simpan cip poker anda sedekat mungkin dengan tumpukan Kiss918 apk cip rata-rata. Purata timbunan cip adalah jumlah keseluruhan permainan yang dibahagi dengan jumlah pemain yang tinggal dalam permainan. Semasa bermain poker dalam talian, anda boleh mendapatkan maklumat ini dengan mudah di lobi tetingkap kejohanan.

Sekiranya anda bermain dalam pertandingan poker langsung, maka anda mesti menganggarkan jumlah ini dan berusaha untuk berada dalam jumlah rata-rata sehingga anda berjaya menewaskan anda. Sekiranya anda tidak dapat menjumpai tangan yang dapat memperoleh kemenangan anda, ini bermakna anda telah jatuh terlalu banyak rata-rata cip.

Anda juga perlu memberi tumpuan kepada jumlah keseluruhan poker chip yang dimainkan. Terdapat dua sebab di mana anda harus selalu menumpukan perhatian kepada jumlah keseluruhan cip poker. Pertama, anda boleh mengetahui purata timbunan cip. Kedua, anda hanya dapat mengira kedudukan relatif anda dengan kedudukan pendek dan timbunan besar.

Selain mengetahui jumlah keseluruhan chip, anda juga mesti mengira nisbah stack to blind sehingga anda dapat membuat keputusan ekonomi yang tepat di tangan marginal. Contohnya, jika terdapat 500000 cip yang dimainkan dan anda mempunyai 50000 cip sementara tirai adalah 5,000 dan 15,000 dengan 10000 ante, keputusan anda untuk bermain dengan tangan lemah akan dipermudah. Oleh itu, uruskan timbunan cip poker anda dengan betul dan anda akan mendapat lebih banyak kumpulan hadiah.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *